Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsellerisallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Om det är bra kvalité på Rotsellerin, så är den mums rå. Tillsammans med valnötter och äpple så blir det mums mums. Valnötterna bör vara färska, smakar de beskt är de härskna och är ej lämplig att äta. Köp gärna valnötter nu i december (om du är säker på att det är årets skörd) och lägg i frysen så håller de sig färska längre.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda salt och citronsaft. Hacka valnötterna Grovriv rotsellerin och äpplet. Blanda. Kan gärna dra en stund innan servering.

Kommentarer (2)

  • evaullabritt 2 april 2011

    God och trevlig sallad till en bit kött.

  • evaullabritt 2 maj 2012

    Nu har jag gjort denna fräscha sallad igen. Denna gång serverad till lax.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.