Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rovkyckling

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag var bara tvungen att prova rovor i en maträtt. Är ju så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla rovorna, löken och finhacka ingefäran.
  2. Strimla kycklingen.
  3. Lägg smör i stekpannan, bränn chilipulvret lite och lägg i kycklingen.
  4. Stek den så den får lite färg och lägg sedan i rovorna och krydda med seltin och peppar.
  5. Lägg sen i löken och ingefäran, låt allt bryna en stund.
  6. Häll på vattnet och mellangrädden och kycklingfonden.
  7. Låt småputtra ca 20 min och smaka sedan av om det behövs någon mer fond ev.
  8. Smaklig spis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.