Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rrårivna rödbetor med pepparrotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Går bra att serveras till olika kött och fiskrätter eller som förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv rödbetorna. Skär grpefrutköttet i små bitar blanda dem med rödbetorna.
  2. Låt salladen stå och dra ca 30 minuter. Vispa grädden till skum och smaksätt den med riven pepparrot och citronsaft. Häll upp salladen portionsvis häll på pepparrotssåsen och garnera med riven pepparrot

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.