Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruccola- och fänkålsaioli

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Annorlunda med fänkål i aiolin. Urgott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºC. Skär fänkålen i tärningar. Lägg den i en ugnssäker form. Pressa över vitlök. Ringla över olivolja. Tillsätt 1 tsk salt och ½ tsk peppar.
  2. Rosta i ugnen i ca 20 minuter tills fänkålen är mjuk och har fått lite färg.
  3. Lägg fänkål, ruccola och äggulor i en mixer och kör allt till en jämn smet. Tillsätt rapsoljan i en tunn stråle och mixa tills aiolin tjocknat. Smaka av med vinäger, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.