Rucola och marinerade soltorkade tomater blir så goda ihop i en paj. Du måste smaka...
Instruktioner
- 4-6 p /10 bufféportioner.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop degen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga med en gaffel.
- Låt pajen vila i kylen i 30 min.
- Skala och skiva vitlöken. Skär salladen och tomaterna i grova bitar. Fräs vitlöken i smör i en stor stekpanna. Rör i sallad och tomater. Krydda med salt och peppar.
- Vispa ihop grädde och ägg.
- Förgrädda pajskalet i ca 10 min.
- Häll äggstanningen i pajskalet, lägg i grönsaksblandningen och strö över osten.
- Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
Publicerat den
17 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
UNDERBAR!!