Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ruccolasallad med parmaskinka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En alldeles utmärkt lätt förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör tre färdiga fat där du först har fördelat ruccolasalladen som "grund". Rulla parmaskinkan och lägg 3 stycken på varje tallrik på ett smakfullt sätt. Tillsätt soltorkade tomater, pinjenötter och strö riven parmesanost över efter tycke och smak.
  2. Ringla över olja och balsamvinäger om så önskas.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • markus 2 februari 2008

    Ringla lite balsamicoreduktion och olivolja över för en smakhöjare och dekoration

  • margot5405 3 april 2012

    Jätte god förrätt. Utmärkt med lite olja och balsamvinäger som pricken över i:et.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.