- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
De här polska rulladerna hittade jag i en gammal Allt om mattidning. Fyllningen är annorlunda men dem är goda.
Instruktioner
- Salta och peppra köttskivorna. Lägg på skinkskivorna.
- Hacka äggen. Blanda ägghacket med den hackade paprikan och paprikapulvret. Fördela blandningen på köttskivorna.
- Rulla ihop rulladerna, fäst med tandpetare.
Vänd rulladerna i mjöl och bryn dem i olja.
- Sänk värmen när köttet är brynt runt om. Tillsätt de hackade grönsakerna och låt dem brynas med en stund.
- Tillsätt buljongen och låt anrättningen puttra under lock tills köttet är mört ca 30 minuter.
- Ta upp rulladerna och håll dem varma. Koka ihop såsen med grädden. Smaka av med salt och paprikapulver och häll såsen över rulladerna.
- Servera med pressad potatis och tomatsallad.
Publicerat den
16 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar