Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulader med plommon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Läcker husmanskost. Ett måste på julbordet för mig. Går bra förbereda och bara plocka fram ur frysen, värma och servera.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i skivor. Salta och peppra dem på ena sidan. Lägg ett plommon i varje köttskiva, rulla ihop dem och fäst vare rulad med en tandpetare. Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i ruladerna och bryn dem runtom. Späd med vatten och efterstek dem under lock i ca 20 min på svag värme. Tag upp ruladerna och plocka bort tandpetarna se till så alla plockas bort. (Bättre med cocktailpinnar som håller ihop bättre.) Späd ev. skyn och smaka av den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.