Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rullad rödspätta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och festlig fiskrätt. Gott med ris och grönsallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form. Täck botten med persilja. Krydda fisken och rulla ihop dem. Ställ den på kant, är de stora delar man dom på längden. Droppa över citronsaft. Gör champinjonstuvningen, häll den över fisken. Strö ost ovan på och några klickar smör. Skär paprikan och tomaterna i skivor och lägg på.
  2. Gratinera i ugnen i 20 minuter på 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.