Annorlunda
Castello DanaZola är en extra mild och krämig blåmögelost med himmelsk smak.
Osten är karaktärsfull på ett väl avvägt sätt med toner av sött, friskt och fruktigt.
Instruktioner
- Sellericreme:
Skala sellerin och skär den i grova tärningar.
Blanda vatten, grädde och selleritärningar i en kastrull.
Koka på medelhög värme under lock i ca 15 minuter eller tills sellerin är mjuk.
Ta kastrullen från värmen och mixa sellerin och vätskan med en stavmixer till en jämn creme.
Smaka av med salt och peppar.
- Rullar av ryggbiff:
Dela under tiden de två biffarna i mitten och banka ut dem till dubbel storlek.
Fördela tomater, basilika, oregano, ost, salt och peppar mitt på varje köttbit.
- Rulla ihop köttbitarna så att de omsluter fyllningen.
Packa in varje rulle i två skivor skinka.
- Låt smöret bli gyllenbrunt i en panna och stek rullarna på en medelhög värme i 6-8 minuter.
Vänd dem då och då.
- Strö lite ost över dem vid serveringen.
- Servera med kokt potatis och färsk oregano.
Publicerat den
6 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar