Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rullar av ryggbiffar med sellericreme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda Castello DanaZola är en extra mild och krämig blåmögelost med himmelsk smak. Osten är karaktärsfull på ett väl avvägt sätt med toner av sött, friskt och fruktigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sellericreme: Skala sellerin och skär den i grova tärningar. Blanda vatten, grädde och selleritärningar i en kastrull. Koka på medelhög värme under lock i ca 15 minuter eller tills sellerin är mjuk. Ta kastrullen från värmen och mixa sellerin och vätskan med en stavmixer till en jämn creme. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rullar av ryggbiff: Dela under tiden de två biffarna i mitten och banka ut dem till dubbel storlek. Fördela tomater, basilika, oregano, ost, salt och peppar mitt på varje köttbit.
  3. Rulla ihop köttbitarna så att de omsluter fyllningen. Packa in varje rulle i två skivor skinka.
  4. Låt smöret bli gyllenbrunt i en panna och stek rullarna på en medelhög värme i 6-8 minuter. Vänd dem då och då.
  5. Strö lite ost över dem vid serveringen.
  6. Servera med kokt potatis och färsk oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.