Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rullpannkaka à la Oline

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lyxpannkaka som alla gillar. Har ätit den flera gånger och tycker den är väldigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ignen på 200 grader Smält smöret och rör i mjölet. Häll i mjölken under omrörning. Låt smeten svalna något och vispa i äggen. Tillsätt salt. Klä en djup ungspålåt (25x35 cm) med bakplåtspapper. Pensla papperet med lite smör. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i 20-30 minuter tills pannkakan är gyllenbrun.
  2. Skala och finhacka löken. Fräs med svampen i lite smöt. Häll i grädden och mjölken. Låt koka ihop under omrörning. blanda maizena med 2 msk kallt vatten och red stuvningen under omrörning. Krydda med salt och peppar. bred stuvningen över pannkakan. Fördela spenatbladen över och rulla ihop. Skär pannkakan i cirka 3 cm tjocka biatar. Garneran gärna med färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.