Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rullrån

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Dessa är spröda och därför en lite större utmaning att forma, men de varma rånen är ganska sega så det är inga större problem att rulla ihop dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rullrån ca 15 st
  2. Dessa är sprödare än rånkorgarna och därför en lite större utmaning att forma, men de varma rånen är ganska sega så det är inga större problem att rulla ihop dem.
  3. Grädda ca 1 msk smet åt gången på båda sidorna i smort rånjärn på medelhög värme. Rulla ihop det varma rånet med en rånpinne eller en gaffel. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.