Min väninnas goda rullrån.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker.
- Tillsätt mjöl, potatismjöl,det smälta margarinet och vattnet.
- Värm ett rånjärn på båda sidor. Smörj lite första gången så att man vet att rånen lossnar.
- Lägg i en liten klick smet, vik igen järnet, vänd och kolla så att rånen blir lagom gräddade. Håll koll !
- När rånen är färdiggräddade rullas de genast med hjälp av en rånpinne. Man kan också hänga dem över ett glas, så att en skål bildas. Den kan sen fyllas med t.ex vispad grädde och bär.
Publicerat den
21 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ska pröva dina rullrån dom ser goda ut. Tack för receptet
Har gjort din underbara goda och spröda rullrån. Det blir en 5 poängare
Har köpt ett rullrånsjärn på loppis och sökt recept på rån. Hittat ditt recept och skall prova det framöver. Hälsn Carola
De bästa och godaste rullrånen som finns Lätta att hantera å smälter i munnen ...muuummms.Tusen tack för receptet..