Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulltårta med chokladfyllning

 
  • Serverar: 15-16 portioner
Skriv ut

Rulltårta med chokladfyllning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg med socker till en riktigt tjock och pösig smet, helst med elvisp. Blanda potatismjöl, mjölmix och bakpulver och vänd ned i äggblandningen. Skrapa ned smeten på en bakpappersklädd plåt. Vår smet blev 25x30 cm. Grädda mitt i ugnen i 250° i ca 5 minuter.
  2. Ta fram en kastrull och blanda matfett, mjölk eller kaffegrädde, socker, kakao och mjölmix. Värm blandningen under omrörning tills den tjocknar. Bred den på den gräddade kakbottnen medan den nästan är nygräddad. Rulla samman och låt ligga med skarven underst. Kan frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.