Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt mjöl blandat med bakpulvret och tillsätt vattnet.
Bred ut smeten på ett smort bakpapper i en långpanna.
Grädda i 250 grader i ca 5-8 minuter.
Stjälp upp kakan på ett sockrat papper och låt den kallna under långpannan.
Blanda ingredienserna till smörkrämen och bred den över den kalla kakan och rulla ihop.
Servera gärna med lättvispad grädde.
Åt denna som liten och gick på "kom-ihåg-smaker" när jag letade recept. Den blev precis som jag mindes och mao HELT UNDERBAR!!! Barnen älskar den! Nu ska jag aldrig mer slarva bort receptet. Men man får dock inte äta för mycket för den är så otroligt mäktig.
Åt denna som liten och gick på "kom-ihåg-smaker" när jag letade recept. Den blev precis som jag mindes och mao HELT UNDERBAR!!! Barnen älskar den! Nu ska jag aldrig mer slarva bort receptet. Men man får dock inte äta för mycket för den är så otroligt mäktig.