Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulltårta med smörkräm och dajm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sött och gott

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjöl blandat med bakpulvret och tillsätt vattnet. Bred ut smeten på ett smort bakpapper i en långpanna. Grädda i 250 grader i ca 5-8 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat papper och låt den kallna under långpannan. Blanda ingredienserna till smörkrämen och bred den över den kalla kakan och rulla ihop. Servera gärna med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Leontine81 8 januari 2009

    Åt denna som liten och gick på "kom-ihåg-smaker" när jag letade recept. Den blev precis som jag mindes och mao HELT UNDERBAR!!! Barnen älskar den! Nu ska jag aldrig mer slarva bort receptet. Men man får dock inte äta för mycket för den är så otroligt mäktig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.