Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rulltårta med smörkräm och jordgubbar

 
Skriv ut

En av de godaste rulltårterna jag ätit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Vispa i vetemjöl, bakpulver, grädde och mjölk till en jämn smet.
  2. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt. Sätt in kakan i ugnen på 250 grader, i ca 5 minuter.
  3. Stjälp upp kakan på ett sockrat papper. Pensla pappret med kallt vatten, så släpper den lättare. Låt svalna under handduk.
  4. Rör ihop smör och florsocker och tillsätt vaniljsockret. Bred ut smörkrämen på tårtbottnen och sen ett lager jordgubbssylt. Rulla ihop och svep om papperet.
  5. Förvara svalt och med skarven neråt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.