Vispa ägg och socker och tillsätt därefter de torra ingredienserna till tårtbottnen.
Bred ut smeten på ett smörpapper och grädda i 3–5 minuter i 250 grader.
Rör sammandet rumstempererade smöret med de övriga ingredienserna och bred ut smörkrämen på
den färdiggräddade, avsvalnade bottnen (ta bort smörpappret). Rulla samman och ställ kallt.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka Fazer Ögon Vit Choklad och smält i vattenbad
till ca 50 grader. Koka upp mjölken och häll den över chokladen och rör runt till en
jämn fin smet.
Rör i smöret. Smält gelatinbladen på svag värme (krama ur vattnet ordentligt
först). Häll gelatinet i chokladsmeten och rör om noga. Plasta över bunken och ställ kallt.
Före servering: Skär rulltårtan i ca 8 cm höga bitar och ställ på tallrikar till var och en. Bred ut ett
fint rikligt lager med chokladgelén över rulltårtan. Servera med varm hjortronmylta eller sylt.