- Serverar: 20-24 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En god liten skapelse som passar vid alla tillfällen!
Instruktioner
- Täck en långpanna med bakplåtspapper.
- Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda mjöl och bakpulver och rör försiktigt ner det tillsammans med vattnet.
- Bred ut smeten över bakplåtspappret och fördela smeten jämnt. Grädda mitt i ugnen ca. 4½ minut på 230 grader.
- Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper. Dra av pappret som kakan gräddats på och smeta på egengjord eller köpt sylt.
Rulla ihop från ena långsidan.
Förvara svalt.
- Vid serving skär rulltårtan i ca. 3 cm stora bitar och garnera med grädde ( t. ex smaksatt med blåbär och lite florsocker) och färska bär eller mynta.
Publicerat den
22 juli 2011
Liknande recept
Skriv kommentar