Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rumpsteksburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annan typ av burgare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Stek köttet. Stek tomat, paprika, rotselleri, zucchini och spenat i lite olivolja. Krydda med salt och peppar.
  3. Bred senap på bröden och fördela ost över dem. Värm i ugnen i cirka 3–4 minuter.
  4. Lägg de stekta grönsakerna och köttet på ena brödet, lägg på locket.
  5. Blanda en sallad av majs, ärtor, gurka, avokado och ruccola.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.