Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russin Muffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kakorna går att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg russinen i en skål och häll på rom eller juice och låt stå över natten.
  2. Rör matfett och socker mjukt. Tillsätt äggen, ett i sänder och rör kraftigt mellan varje ägg.
  3. Blanda samman de torra ingredienser och rör ner smeten tillsammans med russinen. Fördela smeten i formarna. Grädda på understa falsen i ugnen i 200 grader i 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saffran64 21 juni 2009

    Jag har provat att baka att baka dessa muffins ett par gånger nu och de är hur goda som helst. De går i ett nafs vid fikabordet..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.