Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russinflarn

 
Skriv ut

Ett tips låt russinen ligga i lite konjak innan de blandas ner i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett och socker vitt och pösigt. Tillsätt mjöl, bakpulver, ägg och det grovt hackade russina.
  2. Rulla små kulor av degen, lägg dem på smorda plåtar, platta ut dem med gaffel. Grädda tills kakorna är torra och fått fin guldgul färg. Kakorna skall flyta ut under gräddningen och bli ojämna i kanterna.
  3. 200-225 g ca 8 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.