Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russinkakor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Russinkakorna är goda och lätta att baka, dessa använder vi vaniljsocker i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Vispa smör och strösocker poröst. Blanda ner ägg, vetemjöl, vaniljsocker och russin i smeten. Klicka ut små bollar ganska glest på plåtar med bakplåtspapper.
  3. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.