Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Russinkakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 28-30 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergoda kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, strösocker, vaniljsocker och sirap så det blir poröst. Blanda mjöl, bakpulver och russin och rör ner i smeten.
  2. Arbeta ihop degen och forma sen till små bollar typ köttbullar storlek mindre. Placera på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Ugn 175 grader mitten av ugnen 12-15 minuter

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • margitkallgren 23 juni 2010

    Jag bakade dina russinkakor idag och dom var jättegoda!Tack för receptet' Margit

  • MissCookie 4 oktober 2011

    Hur länge ska kakorna gräddas?

  • superdrive 29 januari 2012

    det stog ingen tid hur länge dom ska gräddas i ugnen?

  • LindaPortos 26 oktober 2012

    Kakorna ska gräddas i 12-15 minuter. Ursäkta att ni har fått väntat på svar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.