Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryggbiff med lökmarinad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inte provat än.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Fräs den mjuk i 1 msk matfett. Tillsätt vin och farinsocker och koka ihop på svag värme till marmelad. Späd ev med vatten.
  2. Krydda köttet och stek i 1 msk matfett 4min/sida. Servera med haricort verts och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.