Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk Crabsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna sallad funkar suveränt som förrätt. Jag brukar ha den till vår kräftskiva. Detta recept har jag fått av en rysk släkting till mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Koka Äggen. Hacka crabsticks och gurkan i bitar. Hacka lite persilja, gräslök, dill och rödlök. Blanda allt i en bunke med crème fraichen och majonnäsen.
  2. Lägg upp som en limpa på ett uppläggningsfat, garnera med laxrosor, äggskivor och rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.