Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk köttfärspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rysk köttfärspanna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Stek köttfärsen i margarin på medelstark värme och rör den jämnt grynig. Lägg i löken och låt den fräsa med en stund. Blanda ner viltfond med kantarell.
  2. Smaksätt med peppar, timjan och soja. Smaka av med salt. Lägg ättikshacket i mitten över färsen och sedan rödbetshacket runt om.
  3. Hetta upp rätten försiktigt. Serveras med kokt potatis, gräddfil och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.