Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk köttsoppa med saltgurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig och god soppa som du snabbt svänger ihop!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär charkuterierna i små bitar. Skala och hacka löken. Skala och tärna morötter och palsternackan. Ansa och tärna saltgurkorna. Fräs löken i 2-3 minuter. Tillsätt morötter och palsternacka. Fräs på medelvärme i 5 minuter.
  2. Tillsätt gurka, tomatpuré, lagerblad, pepparkorn och buljongtärningar och fräs 2-3 minuter. Späd med hälften av vattnet, koka upp och koka på medelvärme ca 10 minuter. Späd soppan med resten av vattnet och koka upp. Tillsätt oliver, syltlök, kapris och kaprisspad, koka 5 minuter. Lägg i charkuterierna och koka ca 5 minuter.
  3. Garnera med soppan med persilja och servera med créme fraiche eller smetana.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.