Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk levergryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabb, billig och superenkel rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj levern och få bort alla hinnor.
  2. Skär levern i bitar 1x5cm långa och lägg åt sidan.
  3. Skala, hacka och fräs löken tills den får en gyllenbrun färg.
  4. Tillsätt mjölen.
  5. Lägg i levern i löken och fortsätt stekningen tills levern är genomstekt, ca 5 minuter.
  6. Häll sedan i grädden, salta, peppra, lägg i lagerbladen, stäng locket och låt det koka på svag värme i ytterligare 5 minuter.
  7. Servera med spaghetti.
  8. TIPS! Om du vill att levern ska bli mjukare och mildare kan du bara lägga levern i grädden över natten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyMariaBrandstrom 8 september 2010

    10 deceliter grädde?! Det är ju en liter! Stämmer verkigen det? Måste prova, fast jag börjar nog med en mindre mängd grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.