Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk pytt i panna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Köttfärs är ofta vardag,men denna rätt är riktigt festlig. Vill man kan man ha råa äggulor som tillbehör, jag brukar själv inte ha det, men gräddfil eller creme fraiche blandat med pepparrot är jättegott till,

Ingredienser

Instruktioner

Råstek små potatistärningar fint för sig, salta och peppra. Mosa ner och stek färsen i en het panna, krydda och blanda i senap, purjolök, rödbetor och ättiksgurka och lite rödbetsspad. Smaka av och blanda färsen med potatisen och hetta . Strö över kapris och persilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Katzy 4 juli 2008

    Rekommednerar denna pytt i panna. Jag hade pepparrotsgrädde till. Smaskens. Mvh Lena

  • epax 26 januari 2009

    Jag brukar blanda i kokt ris i stället för potatis. Och så använder jag gul lök istället för purjolök. Kaprisen fräser jag med i hela anrättningen. Och istället för pepparrot använder jag Coleman's English Mustard - jättestark . (Det får inte vara Coleman's pulver). Men eftersom den är svår att få tag på är ditt alternativ med pepparrot mycket bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.