Köttfärs är ofta vardag,men denna rätt är riktigt festlig. Vill man kan man ha råa äggulor som tillbehör, jag brukar själv inte ha det, men gräddfil eller creme fraiche blandat med pepparrot är jättegott till,
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Rekommednerar denna pytt i panna. Jag hade pepparrotsgrädde till. Smaskens. Mvh Lena
Jag brukar blanda i kokt ris i stället för potatis. Och så använder jag gul lök istället för purjolök. Kaprisen fräser jag med i hela anrättningen. Och istället för pepparrot använder jag Coleman's English Mustard - jättestark . (Det får inte vara Coleman's pulver). Men eftersom den är svår att få tag på är ditt alternativ med pepparrot mycket bra.