Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk pyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och annorlunda pyttipanna, som räcker till många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset med buljongtärningen. Bryn den hackade löken och färsen och blanda detta med riset.
  2. Hacka rödbetor, saltgurka och paprika och rör ihop med resten. Häll ev på lite rödbetsspad för färgens skull. Krydda med salt och vitpeppar och ev lite kapris.
  3. Servera varmt med en sallad och ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.