Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk pyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta recept fick jag med Matexpressen som vi abonerade på i början av 90-talet. Sedan dess har pytten följt med, antagligen det enda....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningen. Fräs färs i olja tillsammans med curry och vitlök. Smaka av med salt, peppar och paprikapulver häll på vatten koka 10 min.
  2. Blanda färsen med riset, hackad persilja samt hackad röd paprika och servera med tillbehören. Ställ fram skålar med rödbetor, paprika, kapris, kinesisk soja, saltgurka, fransk senap, curry mm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.