Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rysk sillsallad

 
Skriv ut

En annan variant på sillsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka ingredienserna (utom kaprisen ifall den är av den mindre sorten). Rör ihop med crème fraiche, senap och kryddor och blanda väl.
  2. Låt stå i kylen minst en timme före servering. Ett läckert och mycket smakrikt ryskt alternativ till den vanliga svenska sillsalladen.
  3. Ett svalt rosévin eller öl samt eventuellt en sval rönnbärssnaps är lämpliga dryckestillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.