Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryska ägg - Ägg- och matjesfyllning

(1 kommentar)  
Skriv ut

Dekorativa ägg som verkligen pryder sin plats på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hårdkoka äggen ca 8 minuter. Skala och halvera äggen. Ta ur gulorna till fyllningen.
  2. Skala äpple och lök. Mixa äpple och lök tillsammans med de hårdkokta äggulorna, citronsaft och majonnäs. Hacka matjesfilén och blanda ner den i röran. Fyll 8 ägghalvor med röran och garnerea med kapris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • olretass 17 augusti 2012

    tack för inspiration,skall de göra snart!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.