Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryska kyssar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Smarrig efterrätt med vaniljglass, smulade ryska kyssar och färska jordgubbar!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en liten kastrull, slå av värmen men låt kastrullen stå kvar på plattan. Ställ en skål med rund botten över vattenbadet och vispa äggvita + strösocker till hårt skum! Ca 10 min. Droppa i lite karamellfärg eller pulverfärg utrört i en droppe sprit.
  2. Hacka valnötterna grovt och blanda ner i marängsmeten. Grädda marängerna i 100 grader 30 min. Låt de stå kvar i ugnen med luckan på glänt och torka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.