Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god pytt i panna som alltid går hem!

Ingredienser

Instruktioner

Stek den tärnade potatisen, lägg på en tallrik. Bryn köttfärsen i lite av matfettet. Lägg den med potatisen. Fräs lök mjuk i matfett och blanda ner potatis och köttfärsen. Smaksätt med salt, peppar och soja. Rör ner gurka och rödbetor och låt allt bli genomvarmt. Servera med pepparrotscrèmen stekt ägg, och ev mer gurka och rödbetor. Hårt bröd är gott till.

Kommentarer (1)

  • mumsan 8 oktober 2008

    Smarrigt! Pepparrotscrèmen piffade verkligen upp!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.