Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ryttarkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

mycket goda. kokkosen tillsammans med chokladkakan blir super gott

Ingredienser

Instruktioner

Så här gör du: Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner de övriga ingredienserna. Häll smeten i en pappersklädd långpanna (30 x 45 cm). Grädda kakan 10-12 minuteri 225 graders ugnsvärme. Blanda smör, socker, grädde och sirap. Koka upp och låt sjuda ett par minuter under ständig omrörning, så att smeten inte bränner vid. Tillsätt kokos och koka ytterligare någon minut. Bred försiktigt glasyren över kakan och grädda ytterligare cirka 10 minuter, eller tills kokostäcket fått vacker färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zotiz 8 juli 2009

    mmm, de var mumsiga! Borde haft mer glasyr bara, får ändra det nästa gång!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.