Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En löst, gott kryddad köttfärs rullas in i rökt skinka, täcks med brynta champinjoner och en gratängsås. Litet riven ost över och så in i ugnen. Det blir de saftigaste rullar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, ägg, ströbröd och gräddmjölk till en lös färs. Krydda med peppar, finklippt persilja och en aning timjan. Däremot inget salt, eftersom skinkan avger tillräcklig sälta.
  2. Fördela färsen på skinkskivorna, rulla ihop dem och lägg dem på smort, ugnssäkert fat. Bryn champinjonerna lätt och fördela dem över rullarna.
  3. Gör gratängsåsen och krydda den med vitpeppar, men inte salt. Häll såsen över rullarna och strö på litet riven ost. Gratinera i 225° 25 - 30 minuter.
  4. Servera med potatis och sallad.

Kommentarer (1)

  • Forsen 1 april 2008

    Gott! Hade dock inga färska champinjoner hemma men det gick bra att ha kokt broccoli på rullarna istället, dagens middag gillades av hela familjen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.