Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffrancupcakes

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Små naggande goda julmuffins med frosting

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa in smör och kesella i äggvispet. Blanda saffran, mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt. Tillsätt det i äggvispet. Skrubba citronen under ljummet vatten, riv skalet och pressa juicen. Tillsätt det till äggvispet.
  2. Fyll små knäckformar till 2/3 med smet. För att göra formarna mer stabila så sätt två knäckformar i en. Grädda mitt i ugnen 15 minuter. Låt svalna. Vispa alla ingredienser till frostingen. Bred eller spritsa på de avsvalnade cupcakesen. Garnera med apelsin- och citronskal.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.