Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffrans- och apelsinfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låt allt sjuda i en gryta – och du har en härlig fiskmiddag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka schalottenlök och vitlök. Ansa och strimla purjolöken.
  2. Skala och skiva moroten tunt.
  3. Häll alla ingredienser, utom fisken, i en gryta. Låt puttra ca 10 min, salta och peppra.
  4. Lägg i fisken och sjud ytterligare 5 min under lock. Servera med potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.