Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffrans- och pistagenötskaka

 
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Smält smöret och tillsätt mjölken. Låt den koka upp och tillsätt saffran. Vispa ner mjölkblandningen i äggsmeten.
  3. Blanda bakpulver och mjöl. Rör ner i smeten. Häll upp den i en smord, bröad form. Fördela nötterna över. Grädda i cirka 40 minuter längst ner i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.