Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffrans päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättvispad grädde är allt som behövs

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten socker citron och saffran. Klyv och skala päronen, ta ur kärnhuset med tesked. Sjud päronen i lagen tills de känns mjuka och börjar bli genomskinliga. 10-20 minuter. Ta upp päronen och koka ihop lagen till 2 tredjedelar. Låt lagen kallna och häll den över päronen. Hållbara 1 vecka i kylskåp Om man inte konservera dem

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.