Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffrans sill

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Har ej provat men ska göra det till julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda gräddfil, majonnäs och silad ättikslag från den färdiginlagda sillen. Hacka purjolöken. Skär äpplet i små tärningar, gärna med skalet kvar. Tillsätt purjolök, äpple och kryddor i såsen. Skär sillfilèerna tvärsöver i mindre bitar och vänd ner i såsen. Låt sillen stå och dra i några timmar, helst över natten, innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.