Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransaioli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Så gott till Laxsoppan. Den större mängden cremefraiche ger en såsigare konsistens och passar till andra fiskrätter än soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Servera den fastare aiolin med den mindre mängden cremefraiche till soppa och den såsigare aiolin till grytor och övriga fiskrätter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    jättegott ska göra den igen en femma får får du av mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.