- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ville prova något nytt i fiskväg så jag tog lite av varje och gott blev det
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Skär fisken i större bitar och lägg i en ugnssäker form. salta och peppra på fisken och ställ in den i ugnen medans du gör såsen.
- Strimla purjolöken och skär paprikan i mindre bitar, fräs grönsakerna i oljan med saffranet, tillsätt kokosmjölken och den vanliga mjölken, låt koka upp, red av med maizena, smaka av med salt och peppar.
- Häll såsen över fisken, strö över flagad mandel och ställ in formen i ugnen igen, höj värmen till 200 grader så det blir lite färg på fiskgrytan.
- Servera med cocuscous, bulgur eller ris. Sallad och någon kokt grönsak är ett måste till denna rätt.
Publicerat den
20 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar