Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransdoftande Quornbitar med fänkål och äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Något till det vegetariska julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs Quorn bitarna i lite olja tills de fått fin gyllenbrun färg Tillsätt saffran och rör om ordentligt. Skiva fänkål,strimla lök och dela broccolin. Lägg i grönsakerna och 1 dl vatten, låt puttra under lock ca 5 minuter. Tillsätt äpplena tärnat i bitar och smaka av med salt och peppar. Servera gärna på salladsbädd och garnera med granatäpple och bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.