Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En gul läcker fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den frusna fisken i en trång smord ungsform (brödformen tog jag). Blanda grädden, saffran, paprika, smulad dragon, salt och peppar i en kastrull och koka upp. Häll blandningen över fisken. Sätt formen i nedre delen av ugnen och tillag i 40 minuter. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frufogelberg 31 maj 2009

    Bra att få ett recept .... har en svärsotter som är lactosintolerant. Havregrädden verkar funka. Har lagat detta ur Annas gröna kokbok men då är det med /matlagnings/kaffe-grädde och med frusen torsk. ska prova detta också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.