Till buffébordet eller till kvällsvickningen.
Instruktioner
- Koka pastan enl paketets anvisning i lättsaltat vatten. Låt den kallna. Lägg pastan i en plastpåse.
- Blanda ingredienserna till marinadén och häll den i pasta påsen. Förslut påsen och vänd samman ingredienserna. Låt pastan marinera minst 30 minuter, gärna över natten.
- Skölj och plocka bladen av fris´salladen, lägg dem på ett stort serveringsfat eller portionsskålar.
- Skölj och strimla purjolöken. Plocka bladen av persiljan, skär dem grovt. Dela cocktailtomaterna och strimla laxen. Häll av lite spad från den marinerade pastan, blanda pastan med purjolök, persilja, cocktailtomater, lax och mandarinklyftor. Lägg pastasalladen på salladsbladen.
- Dressing; blanda créme fraiche med mango chutney, smaka av med salt. Servera dressingen till salladen.
Publicerat den
25 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar