Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskaka med kokos

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En mjuk kaka kan bli hård i kanterna om denförvaras i kylskåp. Om man kör den i micron en kort stund innan den serveras blir den som nygräddad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt. Stör saffranet i en mortel och rör ner det i margarinet. Vispa nermargarinet i äggsmeten, rör ner kokosen. Blanda mjöl och bakpulver, vispa ner det i smeten. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda i 35 till 45 minuter beroende på ugn, täck med folie om den blir för brun.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.