Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskaka med päron och citron

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mycket god kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker, saffran, ägg, mjöl och bakpulver. Blanda i 100g rumsvarmt margarin Tillsätt citron och mjölk. Blanda till en smet. Skala och skiva päron. Häll smeten i smörad och bröad form. Stick ner päronskivorna. Hyvla 50 g margarin över kakan. Strö över pärlsocker
  2. Grädda i 200 grader i ca 40 minuter (nedersta falsen)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.