Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransknäck

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

En lite mer hälsosam och "nyttig" knäck som smakar gudomligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll kokossocker och saffran i en kastrull. Tillsätt honung, havregrädde och salt. Låt blandningen koka lugnt tills smeten klarar kulprovet (Droppa 1 tsk smet i ett glas med kallt vatten. När det går att forma en kula klarar smeten kulprovet).
  2. Medan smeten kokar, rosta kokosen gyllenbrun i en torr stekpanna. Blanda i kokos i den färdiga smeten och häll upp i knäckformar. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.